נעמי גולן
כשיצאתי אתמול מהשקת המותג אטום (ATOM) של חברת Fluchos בסניף של א. א. אוטופדיה במרכז שוסטר ברמת אביב, נמשכו עיניי באופן טבעי לעבר כפות הרגליים של כל העוברים ושבים ברחוב. ובכן, זה לא סקופ, אבל בכל זאת: נעלי ספורט הן המדים החדשים של הציבור הישראלי – טף, נשים וגברים, מנער ועד זקן. יותר מזה, נועלים אותן אפילו באירועים חגיגיים, אולי פרט לחתונות. אולי הוכחה למודעות הגוברת של דאגה לבריאות הגוף והנפש בארץ. כמעט כולם הולכים או רצים, על הליכונים בבית או במכוני כושר. וגם ריבוי מותגי הנעליים האלה יוכיח.

על רקע הצפת חנויות הנעליים במותגי נעלי הספורט, הנה מה שמיוחד במותג החדש, שיחצניתו מירי מגדירה כ- פצצת: :ATOM

א. המקור האירופאי. בשוק המקומי שולטים מותגי נעלי ספורט אמריקאים ואסיאתיים, אם כי בתחום הביגוד פופולאריים מותגים ספרדיים בעלי הצלחה בינלאומית כמו זארה, ברשקה ועוד.
ב. בנעלי אטום הושקעה טכנולוגיה חדשנית המתמקדת ביעדים השונים של השימוש בהן כמו נעל לריצת כביש, נעל לריצת שטח, נעל להליכה, נעל לביצועי אקסטרים של ספורטאים מקצועיים. בידול כזה כידוע הוא סממן מרכזי של קידמה טכנולוגית ומדעית.


לנעלי השטח המכונים – Terra-Max יש סוליה עם זיזים, דמוית צמיג אופנוע שטח, ריפוד מיוחד לשיכוך זעזועים במסלולים ארוכים הכוללים גם סלעים ובוץ, מדרס כפול, ומשקל נמוך, כ-310 גרם. יש דגמים לנשים, ודגמים לגברים, והמחיר 680 שקלים.

לנעלי ריצת הכביש המכונים – GP-Max המתאימים גם לרצים חובבים וגם למקצוענים, יש סוליית גומי מחוזקת לשיפור האחיזה, חלק עליון עשוי רשת מותאמת לרוחב כף הרגל, מערכת ריפוד לספיגת זעזועים במרחקים בינוניים וארוכים וטווח מחירים של 680-749 שקלים.

את הדגמים של המותג בצבעים מגוונים, כולל כתום ותכלת, וגם בשילוב של אפור וצהוב למשל (ראו בצילומים המצורפים)ניתן למצוא ב-50 סניפי א. א. אורטופדיה ברחבי הארץ וגם באתר https://atom-israel.co.il/home/

אסיים במשהו אישי: קיבלתי להתנסות זוג המיועד להליכה, כי אני לא מאלה שרצים, וכבר אתמול "הפעלתי" את הנעליים האלה גם על ההליכון הביתי, וגם בהליכת מדרכה וכביש למרחק של כשלושה קילומטרים, ומאחר שיש לי דגמים של מותגים אחרים, בלי שמות, אני יכולה להעיד שה"אטומיות" האלה, בוורוד בהיר (גם הן בצילומים המצורפים), נוחות, קלילות ונעימות בצורה מרשימה במיוחד.

בתמונות המצורפות רואים כמה דגמים של נעלי ATOM ששלחו מיח"צ, אותי מתמוגגת מהנעליים, צילום הודיה זנדר נעמה שיזף, ואת גל אלוביץ מנכ"ל א.א. אורטופדיה וסיון גולדמן מנהלת השיווק באירוע ההשקה שאני צילמתי.
