צילום כפיר בולוטין
בין אם אתם חובבי בלט מודרני, ובין אם מעוניינים לחוות לראשונה את הסוגה האמנותית העילית הזו, ממליצה להגיע לאחת משלוש הופעות הבכורה של קמע, אחת הלהקות הישראליות הטובות ביותר בארץ ובעלת מוניטין גם בעולם.

ליצירה החדשה של קמע יש גם שם מרתק: "ערגה" וגם תוכן רגשי שיוצרה, תמיר גינץ מתאר כמחקר אישי של היחסים הזוגיים והכמיהה לאינטימיות בעידן בו ערכי העבר התפרקו. גינץ אומר עוד שביצירה הזו ניסה ליצור דיאלוג בין תשוקה לעצב, בין נפש שברירית ומוות לבין השקט שמעניקה אהבה, בין עמידה על פי תהום לבמה ההופכת מרחב של אמת. מילים גבוהות ומסקרן לראות איך הן מתממשות באמצעות גופם של הרקדנים, ותנועותיהם.
28 רקדנים, מהארץ ומרחבי העולם, חברים בלהקה הזו, שזוכה להצלחה בסיורי הופעות ובפסטיבלים יידועי שם ומצליחה לטפח קהל צעיר של שוחרי מחול באמצעות מופעים לנוער. היא גם נותנת במה לכוריאוגרפים ישראלים צעירים.

מופעי הבכורה:
יום רביעי, 25 בפברואר, בשעה 20:30 המשכן לאמנויות הבמה, באר שבע
יום שני, 16 במרץ בשעה: 20:00 מרכז סוזן דלל, תל אביב
יום שלישי, 17 במרץ בשעה: 20:00 מרכז סוזן דלל, תל אביב
מחירי כרטיס: 80-160 ₪
לינק לרכישה:
https://www.kameadance.com/he/repertoires/tg26/
צילום כפיר בולוטין
