מי שלא מתלהבת מתיק חדש, שתקום. אף אחת לא קמה? אז הנה התיקים האופנתיים שהלהיבו אותי בשבועות האחרונים.

מותג האופנה והאקססוריז PARFOIS שניתן למצוא בקניונים ברחבי הארץ מציע עד 28 בפברואר 26' הנחות של עד 50% עו עד גמר המלאי.
תיקי פרפואה בצילומים המצורפים הם חום עם כתמים לבנים ותלויה עליו בובת כלב חומה כהה, ב-199 שקלים, יד מחזיקה תיק לבן ועליו כתמים שחורים, כ-160 שקלים, ותיק ענק שחור שעיר תחת זרועה של דוגמנית.

בפרפואה, רשת הכוללת גם נעליים, בגדים, תכשיטים, צעיפים ועוד, אומרים שבעונה הנוכחית יש קאמבק להדפסי נמר וזברה, נקודות עדינות ונקודות גדולות ובולטות. על תיקים רבים תלויות בובות או תליונים קטנים. טווח המחירים של כל התיקים האלה נע בין כ-80 ל-499 שקלים.

מבצע הנחות עד 50% יש גם על תיקי המותג האופנה FURLA עד 28 בפברואר 26' או עד גמר המלאי, בחנויות בקניון רמת אביב בתל אביב וממילא ירושלים. הדוגמנית בבגד הירוק עם צעיף ירקרק בהיר מציגה תיק אדום מבריק של המותג, צילום תום קרייג.

תיקים בסגנון בוהו שיק, למשל סרוגים ידנית במוטיבים מפרו וקולומביה, מייבא בלעדית המותג מוסטו, שניים מהם נראים בצילומים המצורפים.

תיקי מוסטו מיובאים למגוון בוטיקים בארץ, כולל מספרד וצרפת. ניתן למצוא גם בחנות האונליין של מוסטו (Mosto.co.il),

התיק השלישי של המותג הזה הוא ענק ושעיר, ומוחזק מתחת לידה של דוגמנית.

בקולקציית החורף של מותג האופנה אלדו מצאתי תיק בגוון בז' עם בובת דובון התלויה עליו ותיק היד השחור החלק המוחזק ביד של דוגמנית.


באלדו אומרים שתיקי צד מעור, תיקים גדולים עם רצועות ותיקים שעליהם תלויים פריטים קטנים (צ'ארמרים), מאפיינים את האופנה הנוכחית. רובם בצבעים חמים של שוקולד, בורדו, ומטאלי.
